Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σ. Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος): Σε κολοσσιαία ελλείμματα και διόγκωση του χρέους οδηγεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Σ. Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος): Σε κολοσσιαία ελλείμματα και διόγκωση του χρέους οδηγεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
Απελπιστικά έξω πέφτουν τα νούμερα, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο
Κολοσσιαία ελλείμματα, νέο υποχρεωτικό δανεισμό και διόγκωση του χρέους θα επιφέρει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, η οποία τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει πέσει απελπιστικά έξω στα νούμερα.
Σε δηλώσεις της με αφορμή την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοστολόγηση του προγράμματός του από το υπουργείο Οικονομικών, η οποία χαρακτηρίστηκε απαράδεκτη, η κ. Βούλτεψη σημείωσε ότι «δεν έχουν τι να απαντήσουν για την κοστολόγηση των προτάσεών τους. Ούτε σε μας μπόρεσαν να απαντήσουν, ούτε στην κριτική που τους έγινε ακόμα και από δικούς τους».
«Όλοι γνωρίζουν πια ότι οδηγούν σε νέα κολοσσιαία ελλείμματα, νέο υποχρεωτικό δανεισμό, νέα διόγκωση του χρέους και νέα Μνημόνια», ανέφερε η κ. Βούλτεψη, προσθέτοντας ότι «στην απορία τους πόσο γρήγορα υπολογίσαμε το κόστος των προτάσεών τους, η απάντηση είναι απλή: Δεν ήταν και τόσο δύσκολο! Μπορούμε, πολύ ευχαρίστως, να τους δείξουμε αναλυτικά ένα προς ένα, γιατί τα νούμερά τους πέφτουν απελπιστικά έξω. Ώστε να μη ξανακάνουν τέτοιες γκάφες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης