Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ερώτηση Π. Καμμένου στον πρωθυπουργό για τις καταγγελίες Λ. Ρακιντζή

Ερώτηση Π. Καμμένου στον πρωθυπουργό για τις καταγγελίες Λ. Ρακιντζή
Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του Λέανδρου Ρακιντζή για ιδιότυπη ασυλία των επώνυμων από ελέγχους του ΣΔΟΕ
Ερώτηση στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά για τις καταγγελίες του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος.
Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του Λέανδρου Ρακιντζή στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για «ιδιότυπη ασυλία των επωνύμων και για εμπόδια στο έργο του, όποτε προσπαθεί να ελέγξει επωνύμους», καθώς και για «απαλλαγή των ΔΕΚΟ από ευθύνες, γεγονός που υποκρύπτει αμνηστία εξαιτίας του νόμου που πρόσφατα ψηφίστηκε στη Βουλή».
Στην ερώτησή του, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ρωτάει, μεταξύ άλλων, τον Αντώνη Σαμαρά, αν ερευνήθηκαν οι καταγγελίες του κ. Ρακιντζή, σε ποια πρόσωπα κατέληξαν οι έρευνες, τι μέτρα πρόκειται να ληφθούν εναντίον τους, καθώς και αν προτίθεται να αλλάξει τον ψηφισθέντα νόμο, που -σύμφωνα με τον κ. Ρακιντζή- ουσιαστικά αμνηστεύει τις διοικήσεις των ΔΕΚΟ.
Παράλληλα ο κ. Καμμένος κατέθεσε ερώτηση για τα υποβρύχια, με αφορμή δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας (Telegraph) ότι η Ελλάδα θα προσφύγει στη Διεθνή Διαιτησία στο ICC International Court of Arbitration.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης