Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Μπουτάρης: Η μη εκλογή ΠτΔ από αυτή τη βουλή θα φέρει αποσταθεροποίηση στη χώρα

Γ. Μπουτάρης: Η μη εκλογή ΠτΔ από αυτή τη βουλή θα φέρει αποσταθεροποίηση στη χώρα
Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε: «Όχι μόνο δεν θα βγάλω τα σκουλαρίκια αλλά δεν θα δεχθώ και την Προεδρία της Δημοκρατίας»
Επανέρχεται στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, κα στα σενάρια που τον ήθελαν πιθανό υποψήφιο για το αξίωμα.
Ειδικότερα ο δήμαρχος ξεκαθάρισε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκης: «Όχι μόνο δεν θα βγάλω τα σκουλαρίκια αλλά δεν θα δεχθώ και την Προεδρία της Δημοκρατίας».
«Εγώ θέλω να γίνω καλός δήμαρχος», είπε χαρακτηριστικά. Υπογράμμισε πως «η μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από αυτή τη βουλή θα φέρει αποσταθεροποίηση στη χώρα».
Για τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε ότι «αν γίνουν εκλογές δεν πρόκειται να πάρει αυτοδυναμία. Με ποιον θα κυβερνήσει;», διερωτήθηκε. Εκτίμησε μάλιστα πως «ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο Κόμο της Ιταλίας για να δώσει στίγμα σταθερότητας και να δώσει διαβεβαιώσεις στην ελίτ των ευρωπαίων αξιωματούχων». Εκτίμησε ότι «μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί ότι είχε δίκιο ο Βενιζέλος που συνεργάστηκε με τον Σαμαρά».
Για τη σχέση του με τον Α. Κουράκη μετά την απόφασή του να μην συμπεριληφθεί στο δημοτικό σχήμα, ο κ. Μπουτάρης είπε: «Είναι σαν τις αλλεργίες... μετά από πολλά τσιμπήματα πρήζεσαι».
«Εγώ χώρισα με τον αδερφό μου όταν σε ορισμένα πράγματα που βλέπω ότι δεν μπορώ να συνεργαστώ, λέω αντίο», υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης