Τελευταία Νέα
Πολιτική

Koντονής (ΣΥΡΙΖΑ): Έκθετη η κυβέρνηση - Κωφεύει για τα περί επαφών Μπαλτάκου με Χρυσή Αυγή

Koντονής (ΣΥΡΙΖΑ): Έκθετη η κυβέρνηση - Κωφεύει για τα περί επαφών Μπαλτάκου με Χρυσή Αυγή
Παράλληλα καταγγέλλει ότι εκτίθεται και η Χρυσή Αυγή που παίρνει κατευθείαν εντολές από το Μέγαρο Μαξίμου
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κοντονής, με αφορμή τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν την επικοινωνία του Τάκη Μπαλτάκου με στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Ειδικότερα χαρακτηρίζει «έκθετη» την συγκυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι «κωφεύει» για το γεγονός.
Παράλληλα επισημαίνει ότι ήταν εκείνη που «στήριξε την παντελώς ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, επιχειρώντας την ταύτιση της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστεράς με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».
Σύμφωνα με τον βουλευτή, τα σχετικά δημοσιεύματα «εκθέτουν πολλαπλώς και την Χρυσή Αυγή η οποία έως τώρα παρουσιαζόταν ως δήθεν αντισυστημικό και αντιμνημονιακό κόμμα και σήμερα αποκαλύπτεται ότι λάμβανε απευθείας εντολές από το Μέγαρο Μαξίμου».
«Ας γνωρίζουν όσοι την ψηφίζουν ότι η νεοναζιστική συμμορία ευρίσκετο σε διατεταγμένη υπηρεσία προστασίας των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης και λάμβανε τα συγχωροχάρτια του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τις ασχήμιες των βουλευτών της εντός του κοινοβουλίου. Τέτοια αντισυστημική δύναμη πραγματικά πρώτη φόρα συναντούμε», καταλήγει ο κ. Κοντονής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης