Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντινόπουλος (υπ. Εσωτερικών): Δεν θα πάμε σε εκλογές λόγω του ΠτΔ – Η κοινωνία θέλει σταθερότητα

Ντινόπουλος (υπ. Εσωτερικών): Δεν θα πάμε σε εκλογές λόγω του ΠτΔ – Η κοινωνία θέλει σταθερότητα
Θα συγκεντρωθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών από την παρούσα Βουλή
Την πεποίθηση ότι η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές λόγω της προεδρικής εκλογής εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος.
«Δεν βλέπω εκλογές με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η Ελληνική κοινωνία, θέλει τη σταθερότητα, θέλει να βγούμε από την κρίση με την κυβέρνηση Σαμαρά. Η κοινωνία θα επιβάλει την πολιτική συναίνεση και θα συγκεντρωθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών από αυτή τη Βουλή», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Ντινόπουλος.
«Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα δεν θα είναι εύκολες. Είναι καιρός να αντιληφθούν και οι εταίροι μας ότι η Ελλάδα έχει κάνει περισσότερα από όσα της ζήτησαν. Εμείς πιστεύουμε στον διάλογο. Άλλοι έλεγαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια και μετά κάνουν κρυφές συναντήσεις» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε κρίσιμη φάση.
«Γίνονται και πράγματα τα οποία δεν είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Θα προκύψουν θετικά όχι για την ελληνική κυβέρνηση αλλά για την ελληνική κοινωνία» υποστήριξε ο κ.Ντινόπουλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης