Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (υπ. Ανάπτυξης): Καλύτερη από εμάς η Κεντροαριστερά σε ότι αφορά το επικοινωνιακό πεδίο

Δένδιας (υπ. Ανάπτυξης): Καλύτερη από εμάς η Κεντροαριστερά σε ότι αφορά το επικοινωνιακό πεδίο
Λαϊκίζει ο Τσίπρας – Με αυτά τα ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει
Αιχμές κατά του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας.
Σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Δένδιας παραδέχθηκε ότι η ΝΔ δεν είναι πολύ καλή στα επικοινωνιακά.
«Είναι σαφές ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς είναι καλύτερος από εμάς σε ότι αφορά το επικοινωνιακό πεδίο» υπογράμμισε ο κ.Δένδιας, τοποθέτηση που αποτυπώνει και επιβεβαιώνει τη δυσαρέσκεια που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος σχετικά με το επικοινωνιακό επιτελείο.
Κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων ο υπουργός Ανάπτυξης επικεντρώθηκε στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι σε καμιά μέτρηση δεν υπερβαίνει το 20% και κάτι.
«Με το ποσοστό αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει, οι πολίτες το διαισθάνονται» είπε ο κ.Δένδιας, τονίζοντας πάντως ότι είναι εύκολο να παραπλανηθεί μια κοινωνία καθημαγμένη από μεγάλα λόγια.
Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες Τσίπρα είπε ότι τον εντυπωσίασαν δυσάρεστα και έκανε λόγο για απόλυτο λαϊκισμό.
«Δεν είναι ώρα για να λαϊκίσουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ επαγγέλλεται γενική σεισάχθεια. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά» τόνισε ο  υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος υπογράμμισε ότι υπάρχει συμφωνία επί της αρχής με την τρόικα αναφορικά με τα «κόκκινα δάνεια».
« Οι τράπεζες και τα επιμελητήρια έχουν κάνει δεκτές τις προτάσεις μας. Περιμένουμε να ρυθμιστούν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες και πιστεύω ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα είμαστε σε θέση να καταθέσουμε σχετικό νόμο» είπε ο κ.Δένδιας.
Σχετικά με την προεδρική εκλογή ο κ. Δένδιας τάχθηκε κατηγορηματικά κατά της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.
«Έχουμε κάνει σημαντικά πράγματα και αυτή η προσπάθεια δε θα πρέπει να διακοπεί. Πρέπει να εκλέξουμε πρόεδρο, να φτάσουμε στο 2016 και μετά αν θέλει η κοινωνία να μας στείλει σπίτι μας αν έτσι κρίνει», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης