Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προλειαίνεται το έδαφος για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ.(;) - Μπαλάφας: Μπορούμε να συγκυβερνήσουμε με το κόμμα του Π. Καμμένου

Προλειαίνεται το έδαφος για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ.(;) - Μπαλάφας: Μπορούμε να συγκυβερνήσουμε με το κόμμα του Π. Καμμένου
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Πληθαίνουν οι ενδείξεις για μια μελλοντική συνεργασία μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε ενδεχόμενη εκλογική νίκη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εθνικές εκλογές.
Μετά τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένο, ο οποίος χθες σε δηλώσεις του και με αφορμή τις εξαγγελίες Τσίπρα από τη ΔΕΘ, ανέφερε ότι υπάρχουν κοινοί δρόμοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα αναφέρθηκε στο θέμα το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μπαλάφας.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Μπαλάφας επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συγκυβερνήσει με το κόμμα του Π. Καμμένου όταν έρθει η ώρα των εκλογών.
Απέκλεισε, ωστόσο, κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία.
Πάντως, από την πλευρά του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, με δηλώσεις του σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, αν και τόνισε ότι υπάρχουν διαφορετικές τοποθετήσεις σε διάφορα θέματα, όπως στα εθνικά, σημείωσε ότι ως αντιμνημονιακά κόμματα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛΛ. έχουν κάποιες κοινές γραμμές.
Σημείωσε δε ότι «συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρξει γραμμή παραγωγής και πρέπει να υπάρξει και μία αντιμετώπιση της ανεργίας και της ανάπτυξης της χώρας».
Ωστόσο, επισήμανε ότι «έχουμε το δικό μας πρόγραμμα, τη δική μας πολιτική. Δεν μπορούμε να πούμε, αυτή τη στιγμή, για συνεργασίες ούτε τι θα συμβεί αύριο στον τόπο, αν δεν γίνουν εκλογές», επισημαίνοντας «ξέρετε τι με φοβίζει; Δεν είναι το θέμα ότι, αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνουμε χάλια. Μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και δικαιωθεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης