Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Μπουτάρη προς την κυβέρνηση για την Αμφίπολη: Είναι σαν τουρκικό σίριαλ - Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά!

Αιχμές Μπουτάρη προς την κυβέρνηση για την Αμφίπολη: Είναι σαν τουρκικό σίριαλ - Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά!
Mάλιστα υπενθύμισε ότι στις σημαντικές ανακαλύψεις στη Βεργίνα, ο τότε πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, έκανε έναν χρόνο να επισκεφτεί την περιοχή
Για τα σημαντικά ευρήματα που φέρνει στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στην περιοχή της Αμφίπολης μίλησε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης.
Όπως αναφέρει το thestival.gr , ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την έκταση που έχει λάβει το θέμα πριν γίνουν οι τελικές ανακοινώσεις από τους αρχαιολόγους  και δήλωσε :«Όταν ο Ανδρόνικος έκανε τις σημαντικές ανακαλύψεις στη Βεργίνα, ο τότε πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής, έκανε έναν χρόνο να επισκεφτεί τη Βεργίνα. Εδώ ξαφνικά ανακαλύπτουμε ιστορίες. Σαν τούρκικο σίριαλ είναι η Αμφίπολη. Αναρωτιόμαστε τί θα βρούμε κάθε μέρα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».
Παράλληλα, ο Γιάννης Μπουτάρης,  πρόσθεσε: «Μετά την επίσκεψη του Καραμανλή στη Βεργίνα, ο τότε πρωθυπουργός έδωσε τα πολλά κονδύλια κι έγιναν ανασκαφές. Να έχουμε σοβαρότητα. Είναι ντροπή σε μια χώρα που βρίθει τέτοιων ευρημάτων να περνάμε τέτοιες καταστάσεις».

www.bangingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης