Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Μαυραγάνης (υφ. Οικονομικών): Διορθώνει στρεβλώσεις και ελαφρύνει από βάρη η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ

Γ. Μαυραγάνης (υφ. Οικονομικών): Διορθώνει στρεβλώσεις και ελαφρύνει από βάρη η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ
Θα συνεχισστεί η μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων, τόνισε ο υφυπουργός Οικονομικών
Τη συνέχιση αταλάντευτα των φορολογικών επιβαρύνσεων τόνισε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σχετικά με την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ, προσθέτοντας ότι αυτή διορθώνει στρεβλώσεις.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μαυραγάνης επισήμανε ότι «η μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων χωρίς να διακυβεύεται η θετική δημοσιονομική πορεία και η αξιοπιστία της χώρας, είναι στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης που θα συνεχίσουμε αταλάντευτα».
Πρόσθεσε ακόμη ότι η τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ περιέχει βελτιώσεις και διορθώσεις στρεβλώσεων και επιβεβαιώνειότι από δω και πέρα η συνολική μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων θα συνεχιστεί χωρίς να διακυβεύεται η φορολογική ισορροπία.
Η θετική δημοσιονομική πορεία της χώρας έχει ξεκινήσει με την επίτευξη και των θετικών ρυθμών ανάπτυξης, τόνισε ο υφυπουργός και πρόσθεσε ότι «είναι επιλογή της κυβέρνησης στην οποία όλοι μας είμαστε προσηλωμένοι».
Η τροπολογία είναι βελτιωτική, ελαφρύνει από βάρη και σε αυτή την πολιτική θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι, κατέληξε ο κ. Μαυραγάνης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης