Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Δεν θα ψηφίσουμε κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Ο Σαμαράς να φύγει το ταχύτερο

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Δεν θα ψηφίσουμε κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Ο Σαμαράς να φύγει το ταχύτερο
Οι ΑΝΕΛ δεν θα δώσουν τεχνητή αναπνοή στην κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος από τη ΔΕΘ
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα δώσουν τεχνητή αναπνοή στην κυβέρνηση Σαμαρά, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, καθιστώντας σαφές ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει κανέναν υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε τον αποκλεισμό του κόμματός του από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Όπως είπε, ο κ.Καμμένος, η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου εφαρμόζει την πολιτική της τρόικας και των δανειστών, την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη ένα εθνικό σχέδιο για την έξοδο από την κρίση.
Χαμηλή φορολόγηση, επαναφορά μισθών και συντάξεων, αποκατάσταση των αδικιών και νέες γεωπολιτικές συμφωνίες, είναι οι άξονες για την επιστροφή στην ανάπτυξη τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος κατηγόρησε τον κ.Σαμαρά ότι είναι «πατερίτσα» του ΠΑΣΟΚ και «πρωθυπουργός σε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ» που παρέχει ασυλία στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
«Ο κ. Σαμαράς πρέπει να φύγει γρήγορα από τη θέση που κατέχει» υποστήριξε ο κ.Καμμένος, αναφέροντας ότι δεν θα υπάρχει ασυλία για κανέναν και ότι ακόμα και εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει να δώσει ασυλία στον Γιώργο Παπανδρέου, θα βρει απέναντί του τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι πατερίτσα κανενός» και η όποια συνεργασία τους θα γίνει με βάση τις αρχές που έχουν ανακοινώσει.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης