Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παναγιωτόπουλος (ΝΔ): Ο Καραβίτης έχει ευθύνες για τον ΕΝΦΙΑ – Η κυβέρνηση έχει τραυματιστεί πολιτικά

Παναγιωτόπουλος (ΝΔ): Ο Καραβίτης έχει ευθύνες για τον ΕΝΦΙΑ – Η κυβέρνηση έχει τραυματιστεί πολιτικά
Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω ελαφρύνσεις
Επίθεση στο Νίκο Καραβίτη ότι φέρει ευθύνες για τον ΕΝΦΙΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Π.Παναγιωτόπουλος.
«Υπήρχε πόρισμα τρικομματικής επιτροπής που υπεδείκνυε άλλα. Δεν τα ακολούθησε ο κ. Καραβίτης και ουσιαστικά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Παναγιωτόπουλος.
«Με τον ΕΝΦΙΑ ο Καραβίτης έχει ευθύνες. Διότι ενώ μπορούσε να φέρει σε πέρας την υπόθεση αυτή ο Μαυραγάνης, που είναι άξιος και δοκιμασμένος στον ιδιωτικό τομέα, ανέλαβε ο Στουρνάρας και ανέθεσε στον Καραβίτη. Υπήρχε πόρισμα τρικομματικής επιτροπής, όταν ήταν τρία κόμματα στην κυβέρνηση και η ΔΗΜΑΡ, υπό τον Μαυραγάνη, που υπεδείκνυε άλλα. Δεν τα ακολούθησε ο κ. Καραβίτης και ουσιαστικά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, ο οποίος εκτίμησε ότι η κυβέρνηση έχει τραυματιστεί πολιτικά από τον ΕΝΦΙΑ.
«Έχω εμπιστοσύνη στα κοινωνικά ανακλαστικά του πρωθυπουργού, ο οποίος για ακόμη μία φορά ανέλαβε, με τη βοήθεια ανθρώπων όπως ο Μαυραγάνης και άλλων να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για συγκεκριμένα πράγματα και όπως πάντα τηρεί το λόγο του. Πάμε σε άμεσες βελτιώσεις στα θέματα του ΕΝΦΙΑ. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην ικανοποιούν το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας - και εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος αν με ρωτήσετε - αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες πρέπει να ξέρουν ότι θα γίνουν τα επόμενα βήματα και από δω και πέρα ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω φοροελαφρύνσεις» τόνισε ο κ.Παναγιωτόπουλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης