Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝ.ΕΛΛ.) για φοροελαφρύνσεις: Ο Σαμαράς θυμίζει την πολιτική του υπουργείου προπαγάνδας του Χίτλερ

Καμμένος (ΑΝ.ΕΛΛ.) για φοροελαφρύνσεις: Ο Σαμαράς θυμίζει την πολιτική του υπουργείου προπαγάνδας του Χίτλερ
Ζήτησε άμεση μείωση της φορολογίας ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ.
Με την πολιτική του υπουργείου προπαγάνδας του Χίτλερ παρομοίασε την πολιτική Σαμαρά σε σχέση με τις φοροελαφρύνσεις που εξήγγειλε, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Ειδικότερα, κατά την επίσκεψή του στην Ημαθία όπου συναντήθηκε με φορείς της Νάουσας και ροδακινοπαραγωγούς των νομών Ημαθίας και Κοζάνης, ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε σχετικά με τις φοροελαφρύνσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ο κ. Σαμαράς θυμίζει την πολιτική του υπουργείου προπαγάνδας του Χίτλερ. Ο Χίτλερ, όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση, άφησε να διαρρεύσει ότι θέλει 60% υποτίμηση στο μάρκο και όταν έκανε 30% υποτίμηση στο μάρκο, τότε ήταν όλοι ευχαριστημένοι στη Γερμανία».
Το ίδιο συμβαίνει με το πετρέλαιο θέρμανσης, επισήμανε ο κ. Καμμένος, αναφέροντας ότι «το 2010, δηλαδή πριν από λίγα χρόνια, πριν βάλουν τις υπογραφές στον θάνατο της Ελλάδας και ο κ. Σαμαράς εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και τον κ. Κουβέλη, το πετρέλαιο θέρμανσης το αγόραζε ο πολίτης 60 με 65 λεπτά. Σήμερα το πετρέλαιο θέρμανσης με τους φόρους που οι ίδιοι επιβάλλουν, έφθασε 1,40. Το ερώτημα είναι θα κάνει 30% έκπτωση στο 1,40, σε ποιο ποσοστό και σε τι ποσό θα φτάσει το πετρέλαιο θέρμανσης».
Πάντως, εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να φθάσει στα επίπεδα του 2010 η τιμή του και αυτό γιατί, όπως επισήμανε, «η συγκεκριμένη πολιτική υπηρετεί μόνον τους δανειστές και κατ’ εντολή τους πράττει η κυβέρνηση» και συμπλήρωσε ότι όσον αφορά τις άλλες ελαφρύνσεις ο πρωθυπουργός δεν ανακοίνωσε απολύτως τίποτα.
Παράλληλα, αναφερόμενος στη συνάντησή του με τους ροδακινοπαραγωγούς των νομών Ημαθίας και Κοζάνης, σημείωσε ότι «επλήγησαν από τις αποφάσεις της κυβέρνησης σε συνάρτηση με την πολιτική της κ. Μέρκελ απέναντι σε μια ομόδοξη σύμμαχο χώρα που βοήθησε πάρα πολύ στην ανάπτυξη της περιοχής. Οι ροδακινοπαραγωγοί βλέπουν αυτή την στιγμή κόπους χρόνων, επενδύσεις που έχουν να κάνουν με την ποιότητα του προϊόντος, να πηγαίνουν στράφι».
Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με την πολιτική της εναντίον της Ρωσία οδηγεί στην απομόνωση της πρωτογενούς παραγωγής όλης της Βορείου Ελλάδος, αλλά ιδιαίτερα της ευρύτερης περιοχής και ζήτησε από την κυβέρνηση να σταματήσει να ακολουθεί πιστά την πολιτική της κ. Μέρκελ, «που αποβαίνει καταστροφική και για την πατρίδα μας και για την πρωτογενή παραγωγή, αλλά και για τη γεωπολιτική θέση της χώρας».
Ας σημειωθεί ότι τον κ. Καμμένο συνόδευαν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, Μαρίνος Ουζουνίδης, Κώστας Δαμαβολίτης, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, ο γραμματέας των ΑΝ.ΕΛΛ. Γιάννης Μοίρας και ο αναπληρωτής γραμματέας Θανάσης Μπέλτσος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης