Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σ. Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Σε θετικό κλίμα οι διαπραγματεύσεις στο Παρίσι - Βάσει σχεδίου κινείται το οικονομικό επιτελείο

Σ. Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Σε θετικό κλίμα οι διαπραγματεύσεις στο Παρίσι - Βάσει σχεδίου κινείται το οικονομικό επιτελείο
«Όταν συμφωνείς με όλους κάτι δεν πάει καλά», σχολίασε η Σ. Βούλτεψη για τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ
Θετικό χαρακτήρισε το κλίμα της διαπραγματευτικής διαδικασίας μεταξύ του ελληνικού οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των δανειστών, στο Παρίσι, η Σοφία Βούλτεψη, κυβερνητική εκπρόσωπος.
Ειδικότερα, σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, η Σ. Βούλτεψη δήλωσε πως, «το κλίμα είναι θετικό», καθώς και ότι «διαπιστώθηκε ότι ο προϋπολογισμός στο 7μηνο είναι εντός στόχων».
«Η ελληνική πλευρά έθεσε καθαρά την ανάγκη να υπάρξει και έμπρακτη αναγνώριση των θυσιών του ελληνικού λαού», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, ενώ υπογράμμισε πως «οι εταίροι αναγνώρισαν όλη αυτή την προσπάθεια».
Σύμφωνα με την ίδια ο πρωθυπουργός παρακολουθεί στενά τη διαπραγμάτευση και δίνει κατευθύνσεις στα στελέχη της κυβέρνησης που συμμετέχουν.
«Η διαπραγμάτευση στο Παρίσι γίνεται βάσει σχεδίου», επισήμανε η Σ. Βούλτεψη.

Ως προς την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στις συναντήσεις με του Αλέξη Τσίπρα με τους κοινωνικούς φορείς, τόνισε πως «όταν συμφωνείς με όλους κάτι δεν πάει καλά».
«Χθες ο Αλέξη Τσίπρας συμφώνησε και με τον ΣΕΒ, τους βιομηχάνους, είχε συμφωνήσει και με τους εμπόρους προηγουμένως και με τη ΓΣΕΕ και με την ΑΔΕΔΥ», ανέφερε συγκεκριμένα.
Τέλος, η Σ. Βούλτεψη σχολίασε πως «επειδή προέρχομαι από τον συνδικαλισμό, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που λέμε τώρα ότι βάζω τον άλλον να πληρώσει και ησυχάζει ο κόσμος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης