Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει – Ο Βενιζέλος δεν είναι ο κατάλληλος για την ανανέωση του ΠΑΣΟΚ

Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει – Ο Βενιζέλος δεν είναι ο κατάλληλος για την ανανέωση του ΠΑΣΟΚ
Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αντικατασταθεί από κάτι άλλο
Την άποψη πως το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει εξέφρασε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος ανακοίνωσε πως δεν θα είναι παρών στις σημερινές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.
«Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, έκανε ό,τι μπορούσε να κάνει», τόνισε ο κ. Πάγκαλος, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να αντικατασταθεί από κάτι άλλο».  
«Έχω συνηθίσει στην ιδέα ότι τα κόμματα δεν είναι αιώνια και ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», πρόσθεσε ο κ.Πάγκαλος, ο οποίος αναφερόμενος στις εσωκομματικές κόντρες στο κόμμα, ανέφερε ότι «υπάρχουν πολιτικάντηδες αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ της αισχίστης μορφής».
«Είμαι υπέρ του Βαγγέλη Βενιζέλου στην κυβέρνηση. Δεν πιστεύω όμως ότι ο κ. Βενιζέλος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνει ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο πρώην υπουργός.
Κληθείς να σχολιάσει τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο κ.Πάγκαλος τόνισε ότι έχει το δικαίωμα, εάν το επιθυμεί, να προχωρήσει στην ίδρυση δικού του κόμματος.
Αναφορικά με την πτώση των ποσοστών του κόμματος από τα επίπεδα του 40% στο 8%, υποστήριξε ότι υπάρχουν ευθύνες για αυτήν την κατρακύλα, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα εξουσίας, ένα κόμμα πλειοψηφίας, διαφορετικά δεν έχει λόγο ύπαρξης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης