Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έξαλλος ο Γ. Μπουτάρης (δήμαρχος Θεσσαλονίκης) με τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Ευ. Βενιζέλου

Έξαλλος ο Γ. Μπουτάρης (δήμαρχος Θεσσαλονίκης) με τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Ευ. Βενιζέλου
Πυρ και μανία ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Την ενόχλησή του για τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Ζάππειο, εμφανίστηκες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σύμφωνα με τη στήλη «Βηματοδότης».
«Πυρ και μανία έγινε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ι. Μπουτάρης για όσα τραγικά συνέβησαν στο Ζάππειο, στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, και για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από «κολλημένους παλαιοπασόκους» και «παπανδρεϊκούς» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος: «Πρόκειται περί ηλιθίων.
Ακούς εκεί, να επιτίθενται στον Βενιζέλο. Τον θεωρώ προσωπικά έναν ήρωα. Μπορεί ο Βενιζέλος να έχει όλα τα κουσούρια του κόσμου, μπορεί πολλά να του σέρνουν, αλλά κανείς δεν πρέπει να μην του αναγνωρίζει ότι έβαλε πλάτη σε δύσκολους καιρούς και έσωσε και την κυβέρνηση και την πατρίδα», ανέφερε ο Γ. Μπουτάρης, σύμφωνα με τη στήλη.
«Και μόνον που έκανε αυτό το πράγμα, θα πρέπει να τον φυλάνε όλοι σαν τα μάτια τους και επιπλέον θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι ο άνθρωπος τόλμησε και έκανε μια τρομερή υπέρβαση, αυτή που έκανε με τη ΝΔ. Οχι με τη ΝΔ του Καραμανλή (εννοώ του πρεσβύτερου) αλλά με τη ΝΔ του Σαμαρά...».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης