Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Βορίδης (Ν.Δ.): Μηδενιστική η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ – Έχει τορπιλίσει κάθε επίπεδο συνεννόησης

Μ. Βορίδης (Ν.Δ.): Μηδενιστική η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ – Έχει τορπιλίσει κάθε επίπεδο συνεννόησης
Δεν έχει σταθεί υπεύθυνα η αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνει ο υπ. Υγείας
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την εν γένει στάση του εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, τονίζοντας τη μηδενιστική ρητορική του, αλλά και την άρνηση του για ένα στοιχειώδες επίπεδο συνεννόησης.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι «εμείς δεν έχουμε την εικόνα ότι απέναντί μας έχουμε –ας το πω- υπεύθυνους συνομιλητές στο επίπεδο το εσωτερικό. Την κρίση μας αυτή τη στηρίζουμε σε συγκεκριμένα δεδομένα» και πρόσθεσε ότι «έχουμε απέναντί μας μία αντιπολίτευση η οποία πέρα από μία μηδενιστική και λαϊκιστική ρητορική δεν έχει έρθει να σταθεί υπεύθυνα απέναντι σε ζητήματα. Επομένως και η προσέγγιση η οποία κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση στο χρέος είναι επίσης σ’ αυτή τη γραμμή που γενικώς έχει. Μία μηδενιστική, μαξιμαλιστική, λαϊκιστική αντιπολίτευση».
Παράλληλα, σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τορπιλίσει συστηματικά όχι το στοιχειώδες, αλλά κάθε επίπεδο συνεννόησης. Είναι μέσα στη στρατηγική του» και πρόσθεσε ότι «εδώ δεν δέχεται καν να συζητήσει σε ένα κορυφαίο ζήτημα όπως είναι η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Δηλαδή εδώ έχεις ένα πολιτικό σχήμα, το οποίο έχει την κορυφαία θεσμική θέση, που είναι αυτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και έρχεται και λέει ότι όχι μόνο δεν συζητώ, δεν προτείνω, δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης