Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (υπ.Υγείας): Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τορπιλίσει συστηματικά κάθε επίπεδο συνεννόησης

Βορίδης (υπ.Υγείας): Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τορπιλίσει συστηματικά κάθε επίπεδο συνεννόησης
Η αντιπολίτευση δεν στέκεται υπεύθυνα απέναντι στα μείζονα ζητήματα
Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τορπιλίσει συστηματικά κάθε επίπεδο συνεννόησης εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Μ.Βορίδης, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν απέναντι στην κυβέρνηση και στο εσωτερικό της χώρας υπεύθυνοι συνομιλιτές.
«Έχουμε απέναντί μας μία αντιπολίτευση η οποία πέρα από μία μηδενιστική και λαϊκιστική ρητορική δεν έχει έρθει να σταθεί υπεύθυνα απέναντι σε ζητήματα. Επομένως και η προσέγγιση η οποία κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση στο χρέος είναι επίσης σ’ αυτή τη γραμμή που γενικώς έχει. Μία μηδενιστική, μαξιμαλιστική, λαϊκιστική αντιπολίτευση», τόνισε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ. Βορίδης, ο οποίος επέκρινε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το έλλειμμα εθνικής συνεννόησης απέναντι σε κρίσιμα ζητήματα.
«Για να υπάρξει ένας διάλογος θα πρέπει να υπάρχει ένα στοιχειώδες επίπεδο συνεννόησης. Και θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τορπιλίσει συστηματικά όχι το στοιχειώδες, αλλά κάθε επίπεδο συνεννόησης. Είναι μέσα στη στρατηγική του. Εδώ δεν δέχεται καν να συζητήσει σε ένα κορυφαίο ζήτημα όπως είναι η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Δηλαδή εδώ έχεις ένα πολιτικό σχήμα, το οποίο έχει την κορυφαία θεσμική θέση, που είναι αυτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και έρχεται και λέει ότι όχι μόνο δεν συζητώ, δεν προτείνω, δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης