Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαθαίνει το ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ - Δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις της 3ης Σεπτεμβρίου ο Γ. Παπανδρέου - «Ναι» από τον Κ. Σημίτη

Βαθαίνει το ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ - Δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις της 3ης Σεπτεμβρίου ο Γ. Παπανδρέου - «Ναι» από τον Κ. Σημίτη
Ανειλημμένες υποχρεώσεις "κρατούν" μακρία από τις εορταστικές εκδηλώσεις τον Γ. Παπανδρέου
Δεδομένο θεωρείται στο ΠΑΣΟΚ το ρήγμα μεταξύ Ευ. Βενιζέλου και Γ. Παπανδρέου, καθώς ούτε η συμπλήρωση των 40 ετών από την ίδρυση της κεντροαριστερής παράταξης κατάφερε να γεφυρώσει – έστω και προσωρινά – τις διαφορές των δύο πολιτικών.
Παρά το ενωτικό κάλεσμα του Ευ. Βενιζέλου, ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δεν αναμένεται να δώσει το «παρόν» στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.
Σημειώνεται πως η σχετική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.
Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα μπορέσει να παραστεί στην εκδήλωση, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, καθώς πρόκειται να απουσιάζει στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Γ. Παπανδρέου στις 3 Σεπτεμβρίου είναι καλεσμένος σε συνέδριο της Royal Bank of Scotland.
«Η επέτειος της 3ης του Σεπτέμβρη είναι πάντα ευκαιρία συσπείρωσης του χώρου και αυτό τον χαρακτήρα τού εορτασμού είναι αποφασισμένος να διαφυλάξει ο Ευ. Βενιζέλος» σχολιάζουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.
Πάντως, ο Κ. Σημίτης, ο οποίος επίσης είχε προσκληθεί από τον Ευ. Βενιζέλο, θα δώσει το παρόν, απευθύνοντας χαιρετισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης