Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Προτεραιότητα για την Ελλάδα η επιβεβαίωση της βιωσιμότητας του χρέους και ο απεγκλωβισμός από το ΔΝΤ

Βενιζέλος: Προτεραιότητα για την Ελλάδα η επιβεβαίωση της βιωσιμότητας του χρέους και ο απεγκλωβισμός από το ΔΝΤ
Κυκεώνας συσκέψεων στη Χαρ. Τρικούπη - Στην "ατζέντα" φορολογία, ΕΝΦΙΑ, NPLs και... τρόικα
Αλλεπάλληλες συσκέψεις πραγματοποιηθήκαν σήμερα το απόγευμα στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να σκιαγραφήσουν την πολιτική του κόμματος για τη φορολογία, τον ΕΝΦΙΑ, τα «κόκκινα» δάνεια και την… τρόικα.
Ειδικότερα, ο Ευ. Βενιζέλος έλαβε πλήρη ενημέρωση για τη συνάντηση του Γκ. Χαρδούβελη με αντιπροσωπεία του κόμματος, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.
Επίσης ενημερώθηκε για τη συνάντηση της «πράσινης» αντιπροσωπείας με τον διοικητή της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρα, η οποία επίσης συντελέστηκε την Παρασκευή.
Υπενθυμίζεται πως η πρώτη συνάντηση εστίασε στη φορολογία και τον ΕΝΦΙΑ, ενώ η δεύτερη στη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.
Παράλληλα, ενόψει των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, ο Ευ. Βενιζέλος επιβεβαίωσε σε σχετική σύσκεψη, την ανάγκη «αλλαγής τρόπου επαφής με τρόικα, επιβεβαίωσης της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους και απεγκλωβισμού από το ΔΝΤ και άρα από την τρόικα».
Στις ανωτέρω συσκέψεις συμμετείχαν οι Χρ. Πρωτόπαπας, Κ. Πιερρακάκης,  Ε. Χριστοφιλοπούλου, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, Β. Κεγκέρογλου, καθώς επίσης και οι Κ. Τριαντάφυλλος, Φ. Σαχινίδης και Δ. Καρύδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης