Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαστε έτοιμοι περισσότερο από ποτέ για να κυβερνήσουμε – Όμηρος της πολιτικής του ο Σαμαράς

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαστε έτοιμοι περισσότερο από ποτέ για να κυβερνήσουμε – Όμηρος της πολιτικής του ο Σαμαράς
Βασικό αντικείμενο της προεκλογικής αντιπαράθεσης το ζήτημα του χρέους
Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Π. Σκουρλέτης, τονίζοντας πως ο Σαμαράς είναι όμηρος της έως σήμερα πολιτικής του τακτικής.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» ο κ.Σκουρλέτης αναφέρει πως το θέμα του χρέους θα είναι ένα από τα βασικά αντικείμενα της προεκλογικής αντιπαράθεσης.
«Ότι μέχρι στιγμής έχει δει το φως της δημοσιότητας ως σκέψη εκ μέρους των ευρωπαίων δανειστών δεν οδηγεί σε μια βιώσιμη λύση» τονίζει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως «περισσότερο αποσκοπεί στη διαιώνιση του μνημονιακού καθεστώτος υπό τον έλεγχο τους»
«Θυμίζει θα έλεγα το μαρτύριο της σταγόνας και δεν οδηγεί σε μια κατάσταση απεμπλοκής από την παγίδα του χρέους» υπογραμμίζει ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος ερωτηθείς για την πολιτικών των συμμαχιών του κόμματος του, τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει ανταπόκριση πρώτα απ’ όλα μέσα στην ίδια την κοινωνία.
Ερωτηθείς για την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιο Όρος, τόνισε πως αποτέλεσε μια επιβεβλημένη κίνηση στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου του Αλέξη Τσίπρα ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης