Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και για τη σπουδαία ανακάλυψη στην Αμφίπολη! Αφορμή η επίσκεψη Σαμαρά στον χώρο των ανασκαφών

Κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και για τη σπουδαία ανακάλυψη στην Αμφίπολη! Αφορμή η επίσκεψη Σαμαρά στον χώρο των ανασκαφών
Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση προφανώς δεν... συγκινούνται από τη σημασία των ευρημάτων στην Αμφίπολη για την Ελλάδα
Αφορμή για κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, στάθηκε η σπουδαία αρχιαολογική ανακάλυψη στην Αρχαία Αμφίπολη.
Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση προφανώς δεν... συγκινούνται από τη σημασία των ευρημάτων για την Ελλάδα και επιλέγουν για άλλη μια φορά τη σύγκρουση.
Ο υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τασούλας, σχολίασε με δηκτικό τρόπο το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», η οποία απέδωσε σε επικοινωνιακά τερτίπια την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στο σημείο των ανασκαφών στην Αρχαία Αμφίπολη.
Ο υπουργός Πολιτισμού μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «Mega» επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζοντας:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται μην τυχόν και γίνει κανένα σημαντικό γεγονός στη χώρα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτισμένος μόνο με την αποτυχία και τη δυσπραγία. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει επειδή δεν πάνε καλά τα πράγματα, όταν βελτιώνονται τρομάζει γιατί θα εξαφανιστεί».
«Δεν θα ασχολούμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που βρισκόμαστε μπροστά σε ιστορικά γεγονότα» και πρόσθεσε «Ολοι θα τα μάθουμε την ίδια στιγμή. Οσοι είμαστε καλοί άνθρωποι θα χαρούμε και όσοι είμαστε μικρόψυχοι θα ζοριστούμε», πρόσθεσε.
Στον χορό της αντιπαράθεσης μπήκε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό το twitter:
«Η αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αμφίπολη,είναι σημαντική.Η σπουδή όμως της Κυβέρνησης,να την αξιοποιήσει κατά του ΣΥΡΙΖΑ,είναι απλά θλιβερή...».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης