Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Γεωργιάδη για την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιον Όρος – Ακόμη και στον... Χομεϊνί θα πήγαινε, αν ζούσε

Αιχμές Γεωργιάδη για την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιον Όρος – Ακόμη και στον... Χομεϊνί θα πήγαινε, αν ζούσε
Πολιτικά κίνητρα διακρίνει στην επίσκεψή του στην αθωνική πολιτεία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.
Αιχμηρός ήταν σχετικά με την επίσκεψη στον Άγιον Όρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άδ. Γεωργιάδης, ο οποίος διακρίνει πολιτικά κίνητρα στην κίνηση αυτή.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Τσίπρας θα πήγαινε ακόμη και στον Χομεϊνί, αν ζούσε, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «σε 2-3 μήνες να περιμένετε πως θα φορέσει και γραβάτα».
Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν ο λόγος που πήγε στο Άγιον Όρος ήταν ομολογία πίστης, να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και να βαφτίσει τα παιδιά του, διαφορετικά, όπως ανέφερε, η επίσκεψή του στην αθωνική πολιτεία είχε πολιτικά κίνητρα.
Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο Αντώνης Σαμαράς να διακινδυνεύσει την πορεία και την ανάκαμψη της χώρας με εκλογικά παιχνίδια», ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στο ζήτημα των ενστόλων, κατηγορώντάς τον ότι πρόσφατα αγκάλιασε τους ενστόλους όταν πριν λίγο καιρό τους χαρακτήριζαν με εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι νεαροί των Εξαρχείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης