Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς προς υπουργούς: Η κυβέρνηση δεν πάει διακοπές - Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα - Να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις

Σαμαράς προς υπουργούς: Η κυβέρνηση δεν πάει διακοπές - Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα - Να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις
Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλάρωση
Αυστηρές συστάσεις προς τους υπουργούς της κυβέρνησης πως δεν υπάρχει ούτε μέρα για χάσιμο απέστειλε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο.
Να σημειωθεί πως το υπουργικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ήταν ένα από τα συντομότερα που έχουν γίνει ποτέ, αφού η διάρκειά του δεν ξεπέρασε τα 25 λεπτά.
Ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε μήνυμα στους υπουργός πως δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ημέρα γιατί η κυβέρνηση έχει πολλά να κάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε,"όλοι έχουμε ανάγκη από λίγες ημέρες διακοπές, η κυβέρνηση όμως δεν πάει ποτέ διακοπές".
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε συνολικά στις τρέχουσες εξελίξεις, ενώ επέμεινε στην αναγκαιότητα εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων και των δεσμεύσεων απέναντι στους εταίρους της χώρας.
"Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλάρωση" διεμήνυσε ο κ. Σαμαράς.
Μεταξύ άλλων, το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε την επιλογή των αντιπροέδρων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Ακόμη, τέθηκαν επί τάπητος οι αρρυθμίες που προέκυψαν στο ζήτημα του ΕΝΦΙΑ, η «διένεξη» του ΠΑΣΟΚ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αξιολόγηση των υπαλλήλων στο Δημόσιο, αλλά και η ανάγκη επαγρύπνησης των στελεχών της κυβέρνησης, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός του Μαξίμου, ακόμα και εν μέσω θέρους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης