Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κακόγουστη κωμωδία οι αντιδράσεις βουλευτών Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ για τον ΕΝΦΙΑ – Ως «μωραί παρθέναι» καταγγέλλουν τον νόμο που ψήφισαν

ΣΥΡΙΖΑ: Κακόγουστη κωμωδία οι αντιδράσεις βουλευτών Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ για τον ΕΝΦΙΑ – Ως «μωραί παρθέναι» καταγγέλλουν τον νόμο που ψήφισαν
Αγγίζουν τα όρια της πολιτικής πρόκλησης οι δήθεν αντιδράσεις τους, σημειώνεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου
Βολές εναντίον των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις αντιδράσεις που εξέφρασαν για τον ΕΝΦΙΑ, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία κάνει λόγο για κακόγουστη κωμωδία και αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «ως μωραί παρθέναι καταγγέλλουν τον νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν».
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται ότι «τα όρια της πολιτικής πρόκλησης αγγίζουν οι δήθεν αντιδράσεις βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ. Δεν είναι δυνατόν αυτοί που υπερθεμάτιζαν και στήριζαν τις σχετικές διατάξεις πριν λίγους μήνες και αναθεμάτιζαν τον ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική του, τώρα "ως μωραί παρθέναι" να καταγγέλλουν το νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν».
Παράλληλα, επισημαίνει ότι «αγγίζει σίγουρα τα όρια της γελοιότητας και θυμίζει νούμερο κακόγουστης θερινής κωμωδίας, αν δεν αφορούσε τις ζωές και τα σπίτια των πολιτών», ενώ καλεί τους βουλευτές της Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ να καταλάβουν ότι «δεν είναι λάθος η εφαρμογή της μνημονιακής βαρβαρότητας, αλλά καταστροφή και λάθος είναι η πολιτική που στηρίζουν, ενάντια σε όλη την κοινωνία, καθώς στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ αποκαλύπτεται η άδικη, αναποτελεσματική και ατελέσφορη φορολογική πολιτική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ».
Τέλος, υπογραμμίζει ότι η φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αντίποδα της μνημονιακής φορολογικής πολιτικής της κυβέρνησης, με μετατόπιση του φορολογικού βάρους από τα μικρά και μεσαία εισοδήματα και περιουσίες, με την επιβολή φόρου στη μεγάλη περιουσία, που θα έχει υψηλό αφορολόγητο όριο, δεν θα εξοντώνει τις κατοικίες και τις μικρές ιδιοκτησίες και θα φορολογεί δίκαια και με προοδευτική κλίμακα το σύνολο της περιουσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης