Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η. Βλαχογιάννης (ΝΔ): Να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι ευθύνονται για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ

tags :
Η. Βλαχογιάννης (ΝΔ): Να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι ευθύνονται για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ
Ο βουλευτής Τρικάλων έκανε παρέμβαση στο υπουργείο Οικονομικών για να διορθωθούν τα λάθη, που ανεβάζουν στα ύψη την αντικειμενική αξία αγροικιών... 40 τ.μ.
Την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ ζήτησε σε πρωινή τηλεοπτική του συνέντευξη ο Ηλίας Βλαχογιάννης, βουλευτής της ΝΔ.
Ειδικότερα, ανέφερε ότι έκανε παρέμβαση στο υπουργείο Οικονομικών, απαιτώντας να διορθωθούν τα λάθη, λάθη, που όπως υπογράμμισε, θα μπορούσαν να είχαν διορθωθεί ήδη από το 2013.
Μίλησε χαρακτηριστικά για τα λάθη που αφορούν στο Νομό Τρικάλων, Νομό τον οποίο και εκπροσωπεί στη Βουλή, για τα οποία όλοι οι κάτοικοι είναι ανάστατοι.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των τραγικών λαθών, που υπάρχουν στον ΕΝΦΙΑ, είναι αυτό ενός αγρότη από τους Γόμφους (Ραψίστα) Τρικάλων, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει 3,9 χιλ. ευρώ για αγροικία μόλις 50 τ.μ., η οποία βρίσκεται σε αγρόκτημα 1 στρέμματος, ενώ και στον Άγιο Προκόπιο ένα σπίτι 40 τ.μ. φαίνεται να έχει αντικειμενική αξία 38 χιλ. ευρώ, ποσό 4,5 φορές πάνω από πέρσι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης