Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γρηγοράκος (αναπληρωτής υπ.Υγείας): Δεν θα γίνουν απολύσεις στα δημόσια νοσοκομεία

Γρηγοράκος (αναπληρωτής υπ.Υγείας): Δεν θα γίνουν απολύσεις στα δημόσια νοσοκομεία
Με πρόσχημα την αξιολόγηση του προσωπικού
Διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις σε δημόσια νοσοκομεία με πρόσχημα την αξιολόγηση του προσωπικού παρείχε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λ. Γρηγοράκος.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, απαντώντας σε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο διοικητής του «Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου» και «Βενιζέλειου» Νίκος Χαριτάκης, φέρεται να «απειλήθηκε με καρατόμηση», αν δεν στείλει λίστα με τους αξιολογημένους υπαλλήλους, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους όλων των δημόσιων νοσοκομείων ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία απόλυση, ούτε στα νοσοκομεία, ούτε στο χώρο της υγείας, ούτε ευρύτερα, στο χώρο της δημόσιας διοίκησης με αφορμή την αξιολόγηση.
«Το αίσθημα ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί στους δημοσίους υπαλλήλους οφείλουμε να το εξαλείψουμε. Η κυβέρνηση θα κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του δημόσιου τομέα και η αξιολόγηση είναι μία διαδικασία απαραίτητη για τη βελτίωση της λειτουργίας του. Τα δικαιώματα των εργαζομένων προστατεύονται από το Σύνταγμα και η κυβέρνηση τα σέβεται και τα προασπίζεται» υποστήριξε ο κ.Γρηγοράκος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης