Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακό παιχνίδι η αλλαγή του τόπου διαπραγματεύσεων με την τρόικα – Συνεχίζεται η αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων

ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακό παιχνίδι η αλλαγή του τόπου διαπραγματεύσεων με την τρόικα – Συνεχίζεται η αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων
Διαψεύδεται η κυβέρνηση από την έκθεση του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που μιλάει για νέα μνημόνια
Επικοινωνιακό παιχνίδι καταλογίζει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το γεγονός ότι η επόμενη αξιολόγηση της τρόικας επί του ελληνικού προγράμματος θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Παρίσι και τονίζει ότι κυβέρνηση και τρόικα συνεχίζουν ακάθεκτοι την αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων.
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «είναι προφανές ότι στην κυβέρνηση δεν βγαίνει το μέτρημα με τους βουλευτές για την προεδρική εκλογή γι' αυτό και φτιάχνουν ένα νέο επικοινωνιακό παιχνίδι με την τρόικα αλλάζοντας απλά σκηνικό και μεταφέροντάς το εκτός Ελλάδος».
«Τι και αν τους διαψεύδει η σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η κοινωνία και αποτυπώνεται σε πολλά σημεία στην έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που μιλάει για νέα δάνεια και νέα μνημόνια!», σημειώνεται και προστίθεται ότι «ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του συνεχίζουν ακάθεκτοι μαζί με την τρόικα την αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων. Μόνο που τώρα αυτά, θα "συμβαίνουν και εις Παρισίους"» και καταλήγει η ανακοίνωση ότι αυτό δεν θα συμβαίνει «για πολύ ακόμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης