Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Μιχαλολιάκος: Η «χούντα» Σαμαρά θέλει δίκη χωρίς ακροατήριο! - Το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει

Ν. Μιχαλολιάκος: Η «χούντα» Σαμαρά θέλει δίκη χωρίς ακροατήριο! - Το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει
Καταγγελίες του γ.γ. της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα "Ακροπόλις"
Συνέντευξη στην εφημερίδα «Ακρόπολις» παραχώρησε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.
Ειδικότερα, μιλώντας με το δημοσιογράφο Άρη Σπίνο, ο προφυλακισμένος επικεφαλής της Χρυσής Αυγής αναφέρεται στην ύπαρξη ψευδομαρτύρων αλλά και στην απουσία ακροατηρίου, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης.
«Άρη, εάν πράγματι μου μεταφέρουν σωστές πληροφορίες, η “ορχήστρα”, όπως τη γράφεις κι εσύ, είναι τόσο πανικοβλημένη που προκειμένου να μην ξεφτιλιστούν από τους συνηγόρους μας ετοιμάζουν να κάνουν τη δίκη χωρίς ακροατήριο» επισήμανε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής.
Κάνοντας λόγο για άθλια μεθόδευση, ο Ν. Μιχαλολιάκος τόνισε πως «δεν θα επιτρέψουν ούτε σε συγγενείς των συγκατηγορουμένων μου να είναι παρόντες. Ακόμη και οι μάρτυρες θα εισέρχονται στην αίθουσα μόνο αν είναι η μέρα της κατάθεσής τους. Αυτό είναι πέρα για πέρα παράνομο και θα το προσβάλλουμε με όλα τα ένδικα μέσα. Φοβούνται αυτό που θα συμβεί! Το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει πριν ακόμη ξεκινήσει η δίκη. Δεν θα επιτρέψουν ούτε κάμερες ούτε καν φωτογραφικές μηχανές. Αυτά δεν γίνονται ούτε στη Βόρεια Κορέα από τον ψυχοπαθή ηγέτη της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης