Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ) – Σκοτεινή ημέρα για τη Δημοκρατία – 41 βουλευτές αποφάσισαν για 136

Καμμένος (ΑΝΕΛ) – Σκοτεινή ημέρα για τη Δημοκρατία – 41 βουλευτές αποφάσισαν για 136
Σχόλιο για την απόφαση του Α’ Θερινού τμήματος να απορρίψει το αίτημα της αντιπολίτευσης για δημοψήφισμα για τη μικρή ΔΕΗ


«Σκοτεινή ημέρα για τη Δημοκρατία» χαρακτήρισε τη σημερινή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος με αφορμή την απόφαση του Α’ Θερινού τμήματος της Βουλής να απορρίψει το αίτημα της αντιπολίτευσης για διενέργεια δημοψηφίσματος αναφορικά με το θέμα της μικρής ΔΕΗ.
«41 βουλευτές της συμπολίτευσης αποφάσισαν για 136 που υπέγραψαν ζητώντας δημοψήφισμα» τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος υπογράμμισε ότι «το θέμα δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ αλλά όλο τον ελληνικό λαό».
Όπως είπε ο κ.Καμμένος «λιγνίτης αξίας 200 δισ. ευρώ στα ορυχεία της εταιρείας δίνεται για 1 δισ. ευρώ» είπε ο κ.Καμμένος αναφέροντας πως χαρακτηριστικά πως «παραδίνεται η ενεργειακή πολιτική της χώρας».
«Λυπάμαι που ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Εμείς θα επιμείνουμε. Δεν βάζουμε όρους. Ας προσμετρηθούν όπου θέλουν οι δικές μας υπογραφές καθώς είναι ξεκάθαρο ότι οι υπογραφές ξεπερνούν τις 120» τόνισε ο κ.Καμμένος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης