Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος (ΑΝΕΛ) - Ζητά εξεταστική επιτροπή για την ΕΛΣΤΑΤ

Π. Καμμένος (ΑΝΕΛ) - Ζητά εξεταστική επιτροπή για την ΕΛΣΤΑΤ
Η κυβέρνηση εντελώς παράνομα, παρελκυστικά και προκλητικά συνεχίζει να καλύπτει τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου
Σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το ζήτημα αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων το 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Συγκεκριμένα, ο Π. Καμμένος, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του πως  «η κυβέρνηση εντελώς παράνομα, παρελκυστικά και προκλητικά συνεχίζει να καλύπτει τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, τον πρώην υπουργό οικονομικών και ήδη υπόδικο Γ. Παπακωνσταντίνου και τον, επίσης, υπόδικο και πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Γεωργίου, για πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν τη χώρα στο μηχανισμό στήριξης».
Τονίζει, επιπλέον, ότι ο Α. Γεωργίου παραμένει στη θέση του προέδρου παρά τις κατηγορίες για αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων προς εξυπηρέτηση των δανειστών και εις βάρος του ελληνικού λαού.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων απευθύνει στον πρωθυπουργό τα εξής ερωτήματα:
1. Εάν και πότε θα συσταθεί η εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση της αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων και την είσοδο της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης για την οποία έχετε δεσμευτεί δημόσια στον Ελληνικό λαό πριν τις εθνικές εκλογές του 2012;
2. Εάν η κυβέρνησή σας επιμένει να αποδέχεται τις θέσεις του πρώην υπουργού οικονομικών Ι. Στουρνάρα που καλύπτουν την πολιτική που ακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις θέσεις της Δικαιοσύνης και τις επίσημες θέσεις της κυβέρνησης Καραμανλή στην οποία συμμετείχατε ως υπουργός.
3. Εάν στο όνομα της κυβερνητικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο θα συνεχίσετε να παρέχετε ασυλία στον πρώην πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με δημόσιες δηλώσεις Βουλευτών σας όπως για παράδειγμα του κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης