Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φραστικό επεισόδιο στη Βουλή - Κ. Μητσοτάκης - Μη με διακόπτετε - Α. Κακλαμάνης - Αποτύχατε κ.Υπουργέ

Φραστικό επεισόδιο στη Βουλή - Κ. Μητσοτάκης - Μη με διακόπτετε - Α. Κακλαμάνης - Αποτύχατε κ.Υπουργέ
«Αποτύχατε κ. υπουργέ», είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης απευθυνόμενος στον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στην συνέχεια, ωστόσο, σχολίασε την συμπεριφορά του υπουργού προς τον ίδιο με τα άκρως υποτιμητικά σχόλια, «εγώ σέβομαι τους πάντες σε αυτή την αίθουσα. Αυτός ο ρατσισμός του ποιος είναι νέος, ποιος είναι ηλικιωμένος καλό είναι να μείνει στην άκρη τουλάχιστον, όταν συζητάμε εδώ και οφείλουμε να συζητάμε πολιτικά και εγώ πολιτικά τοποθετούμε».
Ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι δεν έχει νόημα να συνομιλεί με τον Κ. Μητσοτάκη, «διότι επίπεδο διαλόγου με ύβρεις δεν νοείται», ασκώντας δριμεία κριτική και αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο ο υπουργός αντέδρασε στις παρεμβάσεις του.
Νωρίτερα, ο Κ. Μητσοτάκης, είχε πει απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, «μη μιλάτε για το κόμμα μας, γιατί σε αυτή την αίθουσα όλοι έχουμε πολύ βεβαρημένο παρελθόν και εσείς ενδεχομένως πολύ πιο βεβαρημένο, από ότι έχουν οι νεότεροι», ενώ δεν δίστασε να πει, «μη με διακόπτετε. Δεν σας δίνει το δικαίωμα ο κανονισμός επειδή είστε ο τέως πρόεδρος της Βουλής. Να περιμένετε και να μιλήσετε μετά. Αυτό το ύφος όχι σε μένα. Είναι ντροπή για έναν τέως πρόεδρο της Βουλής να μη σέβεται τον κανονισμό».
Αφορμή για το λεκτικό επεισόδιο μεταξύ των δύο βουλευτών της συγκυβέρνησης αποτέλεσε η αναφορά του υπουργού για τις συνεντεύξεις στην επιλογή προσωπικού, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.  
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης