Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης (ΔΗΜΑΡ) – Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ έχει χάσει την ψυχραιμία της μετά την εκλογική συντριβή

Λυκούδης (ΔΗΜΑΡ) – Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ έχει χάσει την ψυχραιμία της μετά την εκλογική συντριβή
Δυσάρεστη εξέλιξη η διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ
Δριμεία επίθεση  κατά του Φώτη Κουβέλη και της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο βουλευτής Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος εξέφρασε την κατηγορηματική του αντίθεση για τη διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ.
«Η απόφαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ να θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος το βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό, αποτελεί ιδιαιτέρως δυσάρεστη εξέλιξη στα ζητήματα της ΔΗΜΑΡ και βαραίνει καταφανώς το εσωκομματικό κλίμα. Όποιες ενστάσεις κι αν υπάρχουν για τον τρόπο που χειρίστηκε τελευταία την σχέση του με τη ΔΗΜΑΡ, δεν είναι δυνατόν να αγνοείται η μακρά σχέση ζωής του Γρηγόρη με την ιστορία της ανανεωτικής αριστεράς, η ιδρυτική σχέση του με το κόμμα και η επί τετραετία συνεχής συμβολή και παρουσία του στους αγώνες μας» υποστήριξε ο κ.Ψαριανός.
«Είναι δε εκπληκτικό ότι θεωρείται ως ενοχοποιητικό στοιχείο το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν υπέγραψε μία αμφισβητούμενη για την ορθότητά της επιλογή του κόμματος (αυτή για το δημοψήφισμα), λες και δεν ήταν απολύτως δικαίωμά του» τόνισε ο κ.Λυκούδης, υπογραμμίζοντας πως «φαίνεται ότι μετά την εκλογική συντριβή, η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα έχουν εξαφανιστεί στα ηγετικά κλιμάκια της ΔΗΜΑΡ».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης