Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παραίτηση της Σ. Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος) για τα περί «ενόπλων συνιστωσών» ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Παραίτηση της Σ. Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος) για τα περί «ενόπλων συνιστωσών» ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ
Ή  δεν έχει συνείδηση των λεγομένων της, ή δεν κάνει για τη θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου
Την παραίτηση της κυβερνητικής εκπροσώπου ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτημα αιχμής το σχόλιό της περί «ενόπλων συνιστωσών» με αφορμή τις δηλώσεις βουλευτή του κόμματος για «ένοπλη πάλη» οι οποίες δεν καταδικάστηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα.
Η κόντρα των δύο πλευρών για τα περί τρομοκρατίας που διημείφθησαν χθες στη Βουλή συνεχίστηκε και σήμερα με την κ. Σοφία Βούλτεψη να κάνει λόγο για υποκριτική συμπεριφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο του Economist.
Στην απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «η αναφορά της  κυρίας Βούλτεψη στα περί «ενόπλων συνιστωσών», οδηγεί σε ένα συμπέρασμα: ή ότι δεν έχει συνείδηση των λεγομένων της, ή ότι δεν κάνει για τη θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου. Και στις δυο περιπτώσεις οφείλει να παραιτηθεί».
Άμεση ήταν η ανταπάντηση της κ. Βούλτεψη που δήλωσε ότι «η αναφορά των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ σε «ένοπλη πάλη» και η μη αποκήρυξή τους από τον κ. Τσίπρα, οδηγεί σε ένα συμπέρασμα: Ή ότι δεν έχουν συνείδηση των λεγομένων τους ή ότι δεν κάνουν για τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και στις δύο περιπτώσεις οφείλουν να παραιτηθούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης