Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος (ΑΝ.ΕΛΛ.) – Οικονομικό έγκλημα η πώληση της ΔΕΗ – Αποτελεί εγκληματική επιλογή της τρόικας

Π. Καμμένος (ΑΝ.ΕΛΛ.) – Οικονομικό έγκλημα η πώληση της ΔΕΗ – Αποτελεί εγκληματική επιλογή της τρόικας
Ζητάμε δημοψήφισμα για να προστατευθεί η δημόσια περιουσία και όχι οι συνδικαλιστές, τόνισε
Οικονομικό έγκλημα, που αποτελεί εγκληματική επιλογή της τρόικας, χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, την πώληση του 30% της ΔΕΗ, προσθέτοντας ότι το κόμμα του ζητά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια περιουσία και όχι οι συνδικαλιστές.
Πρόσθεσε ακόμη κατά την ομιλία του στη Βουλή ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν πουλιέται για αναπτυξιακούς σκοπούς και επισήμανε ότι πρόκειται για «εγκληματική επιλογή της τρόικας την οποία υπηρετεί η κυβέρνηση, αυτό που καλούμαστε στην ουσία να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε αν θέλουμε να έχουμε μια κυρίαρχη χώρα».
Παράλληλα, σημείωσε ότι πρόκειται για «πρωτοφανές παγκόσμιο φαινόμενο να πουλιέται μια δημόσια επιχείρηση με 7,5 εκατομμύρια αποκλειστικούς πελάτες, με καθαρά κέρδη 1,5 δισ. ευρώ το χρόνο και με περιουσία πάνω από 15 δισ. ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα κοιτάσματα λιγνίτη, με αντάλλαγμα το 1/10 της αξίας της».
Ακόμη επισήμανε ότι με την υπογραφή και την ψήφο δωρίζονται τα λιγνιτικά αποθέματα της χώρας και πρόσθεσε ότι είναι έγκλημα και το γεγονός ότι η κυβέρνηση νομοθετώντας, παραδίδει τα προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών στη διάθεση ιδιώτη επιχειρηματία.
Η ονομαστική ψηφοφορία για τη «μικρή ΔΕΗ», σημειωτέον, θα διεξαχθεί στις 20:30.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης