Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) – Η κυβέρνηση φοβάται μια συζήτηση σε βάθος για τη ΔΕΗ

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) – Η κυβέρνηση φοβάται μια συζήτηση σε βάθος για τη ΔΕΗ
Η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν έχει πείσει ούτε τον κ. Μεϊμαράκη για τις μη ομοειδείς προτάσεις για το δημοψήφισμα
Την άποψη ότι η κυβέρνηση φοβάται μια συζήτηση σε βάθος για τη ΔΕΗ εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης.
«Το πολιτικό συμπέρασμα από τη στάση της κυβέρνησης είναι ότι φοβάται μια συζήτηση σε βάθος στη βάση επιχειρημάτων και προτάσεων πάνω στο θέμα της «μικρής ΔΕΗ». Αν είχε εμπιστοσύνη στις προτάσεις της θα αποδεχόταν και την πρόκληση να θέσει το ζήτημα στον Ελληνικό λαό μέσω ενός δημοψηφίσματος» τόνισε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος υπογράμμισε ότι τα όσα λέει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη για μη ομοειδείς προτάσεις «δεν έχουν πείσει ούτε τον κ.Μεϊμαράκη».
«Το Σύνταγμα δεν προβλέπει τυχαία τις διαδικασίες έκτακτης σύγκλισης της ολομέλειας της Βουλής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Σκουρλέτης.
Κληθείς να σχολιάσει τη διάταξη περί αφαίρεσης του ΑΦΜ στους φοροφυγάδες, ο κ.Σκουρλέτης τόνισε ότι «έχουμε πολλά να πούμε και να κάνουμε ως κράτος πάνω στο ζήτημα της φορολογικής πολιτικής».
«Το τελευταίο που θα άξιζε κανείς να δει είναι τέτοιου είδους ακραία μέτρα. Έχουμε ένα φορολογικό σύστημα που δεν μπορεί να λειτουργήσει. Υπάρχουν φορολογικές αδικίες. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει υπερφορολόγηση της μισθωτής εργασίας και των μεσαίων στρωμάτων. Το να υιοθετήσει κανείς ένα τέτοιο μέτρο σε τι εξυπηρετεί; Να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν πετάμε τέτοιου είδους πυροτεχνήματα», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης