Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) – Έχουμε νικήσει κατά κράτος τον Τσίπρα - Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για συζήτηση στην Ολομέλεια για τη μικρή ΔΕΗ

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) – Έχουμε νικήσει κατά κράτος τον Τσίπρα - Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για συζήτηση στην Ολομέλεια για τη μικρή ΔΕΗ
Εξαφανισμένος από τις 2 Ιουλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Με κατηγορηματικό τρόπο απέρριψε το ενδεχόμενο να γίνει συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί των προτάσεων της αντιπολίτευσης για δημοψήφισμα για τη μικρή ΔΕΗ η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, η οποία υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την εν λόγω κοινοβουλευτική διαδικασία.
«Δεν έγινε συζήτηση στη Βουλή; Οι προϋποθέσεις για να γίνει συζήτηση στην Ολομέλεια, δεν υπάρχουν. Δεν έχουμε κάτι λοιπόν. Φέρεται ως παράδειγμα η συνθήκη της Λισαβόνας αλλά εκεί υπήρχε ένα ναι ή όχι. Εδώ που να πούμε ναι ή όχι; Η πρόταση του ΚΚΕ είναι τελείως αλλού, ουσιαστικά είναι έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση» υποστήριξε σε δηλώσεις της στο Real Fm η κα. Βούλτεψη.
«Ο κανονισμός της Βουλής, το Σύνταγμα και οι νόμοι, θα πρέπει να εφαρμόζονται. Εμείς τον κ. Τσίπρα, τον έχουμε νικήσει κατά κράτος από τις ευρωεκλογές και μετά. Βρίσκει κάθε φορά ένα θέμα για να βγάλει το καλοκαίρι του, διότι άρχισαν ήδη να τον αμφισβητούν. Πήγε στις 2 Ιουλίου στο Αμύνταιο και κήρυξε την επανάσταση. Το αποτέλεσμα ήταν να μην τον έχουμε ξαναδεί από τότε. Είναι εξαφανισμένος. Για μας ως κυβέρνηση είναι εξαφανισμένος από τις 2 Ιουλίου που πήγε να κάνει τον Βελουχιώτη στο Αμύνταιο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Κληθείσα μάλιστα να σχολιάσει την πολιτική πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ για τη μικρή ΔΕΗ, η κα.Βούλτεψη την χαρακτήρισε «τακτικισμό».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης