Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (υπ. Υγείας) – Επικοινωνιακό νταβαντούρι από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο ΣΥΡΙΖΑ το δημοψήφισμα για τη μικρή ΔΕΗ

Βορίδης (υπ. Υγείας) – Επικοινωνιακό νταβαντούρι από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο ΣΥΡΙΖΑ το δημοψήφισμα για τη μικρή ΔΕΗ
Πολύ φασαρία για το τίποτα
Την άποψη ότι συνάθροιση των ψήφων των 120 βουλευτών μπορεί να υπάρξει μόνο εφόσον είναι ταυτόσημα τα αιτήματα των κομμάτων ως προς τον προσδιορισμό του περιεχομένου του δημοψηφίσματος για τη μικρή ΔΕΗ, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, ο οποίος πάντως δήλωσε ότι δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι τέτοιο.
Όπως είπε σε δηλώσεις του στο MEGA, δεν είναι «καθόλου βέβαιος» πως θα υπάρξει τέτοιο κοινό αίτημα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ» καθώς «ακούγεται» ότι εκτός από διαφορετικό σκεπτικό, τα κόμματα θα θέσουν και διαφορετικό αίτημα.
Ως παράδειγμα έφερε τη ΔΗΜΑΡ, η οποία όπως τόνισε, δεν θέτει συνολικό ζήτημα ιδιωτικοποιήσεων, αλλά διαφωνεί με τη διαδικασία που ακολουθείται στη συγκεκριμένη περίπτωση της ΔΕΗ.
«Πολύ φασαρία για το τίποτα» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, σημειώνοντας ότι ακόμα και εφόσον γινόταν συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, θα καταψηφιζόταν το αίτημα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, καθώς απαιτούνται 180 ψήφοι.
«Είναι ένα επικοινωνιακό νταβαντούρι ακόμα, από αυτά που μας έχει συνηθίσει η αξιωματική αντιπολίτευση», τόνισε ο κ. Βορίδης ενώ πρόσθεσε πως «δε μπορεί να σταματήσει» ο συγκεκριμένος τρόπος ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης