Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) – Δεν υπάρχει θέμα σύγκλησης της Ολομέλειας της Βουλής για τη μικρή ΔΕΗ

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος) – Δεν υπάρχει θέμα σύγκλησης της Ολομέλειας της Βουλής για τη μικρή ΔΕΗ
Δεν είναι ομοειδείς οι προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης
Την άποψη ότι δεν υπάρχει θέμα σύγκλησης της Ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να εξεταστούν οι προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για δημοψήφισμα σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της μικρής ΔΕΗ εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ, η κα.Βούλτεψη υποστήριξε πως οι προτάσεις που προωθούνται από τα κόμματα δεν είναι ομοειδείς, προσθέτοντας πως «οι μόνες που συμπίπτουν, όπως τις ακούω εγώ, είναι του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής», ενώ διαφορετικές είναι οι προτάσεις της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ.
«Οι προτάσεις θα κατατεθούν και θα εξεταστούν από το επιστημονικό συμβούλιο. Η κυβέρνηση δεν είναι υποχρεωμένη να συγκαλέσει την Ολομέλεια», τόνισε η κα.Βούλτεψη, η οποία αναφερόμενη στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΕΗ, ανέφερε πως η κυβέρνηση «εξάντλησε τον διάλογο», και τελικά υποχρεώθηκε στην επιστράτευση αφότου συμπέρανε πως «δεν υπήρχε συνδικαλιστικό αίτημα» από την πλευρά των απεργών.
Όσον αφορά την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ για τη μικρή ΔΕΗ, η κυβερνητική εκπρόσωπος επεφύλαξε μια ακόμα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας πως η στάση του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την «εσωκομματική πίεση» και την «αμφισβήτηση» που δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο κατηγόρησε πως «προσπαθεί να βρει θερινά προβλήματα», ψάχνοντας «κάτι, μπας και σωθεί».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης