Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Τατσόπουλος – Δεν έχει ανάγκη λαθροχειρίας κοινοβουλευτικών εδρών το «Ποτάμι» – «Αρπαχτή» το ν/σ για τη ΔΕΗ

Π. Τατσόπουλος – Δεν έχει ανάγκη λαθροχειρίας κοινοβουλευτικών εδρών το «Ποτάμι» – «Αρπαχτή» το ν/σ για τη ΔΕΗ
Στη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας τόνισε ότι θα συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην υπάρξει καμιά σκιά ότι θα παίξει κάποιο ρόλο
«Πολύ κοντά» με το το «Ποτάμι» δήλωσε ότι είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, προσθέτοντας ότι η στάση του κόμματος είναι αξιοπρεπέστατη και δεν έχει ανάγκη «λαθροχειρίας» κοινοβουλευτικών εδρών.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega σημείωσε ότι δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση, ούτε υπήρχε περίπτωση να δεχθεί να γίνει ένας «άτυπος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος» του Ποταμιού στην παρούσα Βουλή, για να προσθέσε ότι είναι «πολύ κοντά» με το Ποτάμι και ότι θα είναι τιμή του όταν γίνουν εκλογές να είναι υποψήφιος ως συνεργαζόμενος.
Όμως, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν πρόκειται να αυτοπροταθεί.
Ερωτηθείς σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σημείωσε ότι στη διαδικασία αυτή θα συνταχθεί με το κόμμα με το οποίο εκλέχθηκε, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου όπως επισήμανε να μην υπάρξει καμία σκιά ή υπόνοια ότι θα παίξει κάποιο ρόλο.
Πάντως, υπογράμμισε ότι θα θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος εκλογής Προέδρου, καθώς όλοι έχουν χρησιμοποιήσει το θεσμό για να προκαλέσουν εκλογές.
Όσον αφορά τη ΔΕΗ σημείωσε ότι συντάσσεται με την προσπάθεια για τη συγκέντρωση 120 ψήφων προκειμένου να ξεκινήσει η συζήτηση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, καθώς όπως επισήμανε η κυβέρνηση «κατεβάζει» στην ολομέλεια της Βουλής Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένων και ένα τέτοιο σημαντικό νομοσχέδιο «ανεξαρτήτως της ουσίας» το φέρνει στο πρώτο θερινό τμήμα της βουλής.
Μάλιστα, χαρακτήρισε τη διαδικασία «ξεπέτα» και «αρπαχτή» και πρόσθεσε ότι το θέμα δεν είναι διαδικαστικό, αλλά πολιτικό, καθώς πρέπει ο κάθε ένας βουλευτής να αναλάβει και τις ευθύνες του με την ψήφο του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης