Τελευταία Νέα
Πολιτική

Aδ. Γεωργιάδης (ΝΔ) - «Πυροτέχνημα» η πρόταση του Τσίπρα για το δημοψήφισμα

Aδ. Γεωργιάδης (ΝΔ) - «Πυροτέχνημα» η πρόταση του Τσίπρα για το δημοψήφισμα
Τι είδους αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο πρώτη μούρη στο Καβούρι;
Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας πυροτέχνημα το δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ που σχεδιάζει ο Αλέξης Τσίπρας.
Ειδικότερα μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3 ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτικές εντυπώσεις και στόχος του είναι να μπει η χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια και σε παρατεταμένη περίοδο.
«Πίσω από το μαρκετίστικο σύνθημα ‘Πρώτη φορά αριστερά’ είναι η Κατσέλη, η Σακοράφα, ο Κουρουμπλής, ο Φωτόπουλος, η ομάδα του Τσοχατζόπουλου’» είπε ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας χαρακτηριστικά «Τι είδους αριστερά είναι αυτή με τον Φωτόπουλο πρώτη μούρη στο Καβούρι; Θέλει η κοινωνία Φωτόπουλο, ας πάρει Φωτόπουλο, αλλά να μην γκρινιάζει ότι θα μπούμε στην ίδια χαβούζα που ήμασταν πριν» είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τονίζει ότι η οικονομία δεν προχωρά με μία μονοπωλιακή εταιρία, που – όπως συμπλήρωσε – αν και μονοπωλιακή έχει καταφέρει να έχει χρέη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης