Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επικοινωνία Καμμένου με Τσίπρα – Υπέρ του δημοψηφίσματος για τη ΔΕΗ οι ΑΝ.ΕΛΛ.

Επικοινωνία Καμμένου με Τσίπρα – Υπέρ του δημοψηφίσματος για τη ΔΕΗ οι ΑΝ.ΕΛΛ.
Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα συνυπογράψουν για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος
Υπέρ του δημοψηφίσματος που έχει ζητήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για τη ΔΕΗ τάσσονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση συμφωνούν «με την απαίτηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού να συνυπογράψουμε για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ξεπούλημα της ΔΕΗ».
Ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο τόνισε ότι «η μικρή ΔΕΗ αποτελεί το πρώτο βήμα για την παραχώρηση των πηγών ενέργειας που πρέπει να σταματήσει τώρα».
Παράλληλα, οι ΑΝ.ΕΛΛ. επισημαίνουν ότι «το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ εισάγεται στη Βουλή την ίδια ημέρα που ξεκινά η διαδικασία παραχώρησης των θαλάσσιων οικοπέδων στο Ιόνιο και τη Νότιο Κρήτη παίρνοντας ως δεδομένο τη μέση γραμμή με την Ιταλία και τη Λιβύη, δικαιώνοντας τη θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων εδώ και τρία χρόνια, ενώ όμως ο πρωθυπουργός δεν προχωρά στην ανακήρυξη της ΑΟΖ».
Προσθέτουν δε, ότι «ο ορυκτός πλούτος της χώρας και οι πηγές ενέργειας αποτελούν περιουσία των Ελλήνων και δεν θα επιτρέψουμε να χαριστούν σε χρηματοδότες και δανειστές».
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Άρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά και αργότερα με τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκο Νικολόπουλο, με τους οποίους συμφώνησαν για την τακτική που θα ακολουθηθεί σε σχέση με το θέμα της μικρής ΔΕΗ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης