Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σ. Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος) – Υποχείρια του ΣΥΡΙΖΑ οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ – Δεν απέκλεισε την επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ

Σ. Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος) – Υποχείρια του ΣΥΡΙΖΑ οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ – Δεν απέκλεισε την επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ
Η κυβέρνηση δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, τόνισε
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πολιτικής επιστράτευσης των απεργών εργαζομένων της ΔΕΗ η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και ότι θα προστατέψει το δημόσιο συμφέρον.
Σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η κ. Βούλτεψη επισήμανε ότι «την Ελλάδα δεν την κυβερνούν συντεχνίες, την κυβερνά η κυβέρνηση», ενώ επιτέθηκε εναντίον των συνδικαλιστών σημειώνοντας ότι έχουν «μπερδέψει» τον ρόλο τους.
Όπως επισήμανε, ο ρόλος τους τελειώνει στη διασφάλιση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων που εκπροσωπούν.
Παράλληλα, κάλεσε τη ΓΕΝΟΠ να φερθεί όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο συνδικαλιστικό κίνημα και να πάψει να είναι «υποχείρια» του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στα οποία ασκεί την «εξουσιομανία» της η αξιωματική αντιπολίτευση.
Μάλιστα, η κυβερνητική εκπρόσωπος απέδωσε τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ως μέσο προκειμένου να καλύψει εσωκομματικά προβλήματα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης