Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απαξίωση του Κοινοβουλίου καταγγέλλει με επιστολή στον Ευ. Μεϊμαράκη (πρ. Βουλής) η ΔΗΜΑΡ

Απαξίωση του Κοινοβουλίου καταγγέλλει με επιστολή στον Ευ. Μεϊμαράκη (πρ. Βουλής) η ΔΗΜΑΡ
Yπάρχουν Βουλευτές δύο ταχυτήτων: Αυτοί που δημιουργούν εντάσεις προς χάριν δημοσιότητας και αυτοί που υπομένουν σιωπηλά
Για κατάσταση απαξίωσης στις αίθουσες του Κοινοβουλίου κάνει λόγο με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα με αφορμή το σημερινό οξύ φραστικό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής Γιώργο Βλάχο, τη βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή και τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.
Η κ. Φούντα στην επιστολή της εκφράζει τη  σφοδρή όπως λέει δυσαρέσκειά της για την κατάσταση απαξίωσης που επικρατεί στις αίθουσες του Κοινοβουλίου, που κατακλύζονται από αντεγκλήσεις βουλευτών, με απαράδεκτους όρους, χαρακτηρισμούς και συμπεριφορές.
Εκτιμά πως την ίδια άποψη με την ίδια έχουν και άλλοι βουλευτές που αγανακτούν με τις διαμορφωθείσες συνθήκες, οι οποίες, όπως τονίζει «δεν τιμούν επ’ ουδενί τον κοινοβουλευτικό μας πολιτισμό και την δημοκρατική μας κουλτούρα.
Η  βουλευτής της ΔΗΜΑΡ διευκρινίζει ότι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, καθώς «οι διαξιφισμοί ανάμεσα σε βουλευτές κυβέρνησης και αντιπολίτευσης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ευπρέπειας και κόσμιου διαλόγου».
«Συχνά, αισθανόμαστε ότι πλέον υπάρχουν Βουλευτές δύο ταχυτήτων: Αυτοί που δημιουργούν εντάσεις προς χάριν δημοσιότητας και αυτοί που υπομένουν σιωπηλά» τονίζει και εκφράζει την πεποίθησή της ότι θα εφαρμοσθούν οι διατάξεις του Κανονισμού του Κοινοβουλίου και θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης