Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέες βολές της Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος) - «Δεν θα αποφασίσει ο κ. Φωτόπουλος για το μέλλον της ΔΕΗ»

Νέες βολές της Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος) - «Δεν θα αποφασίσει ο κ. Φωτόπουλος για το μέλλον της ΔΕΗ»
Κανένας κ.  Φωτόπουλος δεν θα πάρει απόφαση για στρατηγικά ζητήματα
Επίθεση στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ και πρώην της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλο εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σε συνέντευξή της, υποστηρίζοντας ότι «δεν θα πάρει απόφαση για στρατηγικά ζητήματα ο κ. Φωτόπουλος».
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM η κ. Βούλτεψη υποστήριξε ότι ο κ. Φωτόπουλος δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του, καθώς στην Ελλάδα οι συνδικαλιστές του δημοσίου τομέα, δεν έχουν ποτέ δουλέψει.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «δεν νομίζω ότι έχει εργαστεί και ποτέ για να συζητάει τώρα εάν θα πάρει φύλλο πορείας. Θα δουλέψουν άλλοι. Δουλεύουν οι συνδικαλιστές στην Ελλάδα στον δημόσιο τομέα; Αυτά τα ηρωικά εκ του ασφαλούς του κ. Τσίπρα και του κ. Φωτόπουλου, ο οποίος τώρα είναι στον Τσίπρα, τα ξέρουμε όλοι. Κυβέρνηση του βουνού θα κάνουν σε λίγο. Από την καλοπέραση δεν ξέρουν τι έχει περάσει ο κόσμος και η χώρα».
Συνεχίζοντας η κ. Βούλτεψη υποστήριξε ότι «κανένας κ.  Φωτόπουλος δεν θα πάρει απόφαση για στρατηγικά ζητήματα, εάν η Ελλάδα έχει αποφασίσει να αναπτύξει μια εταιρεία, στην Ευρώπη, ή στα Βαλκάνια... Θα γίνει, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Η Ευρώπη λέει ότι όταν υπάρχει ανταγωνισμός, όταν υπάρχουν περισσότερες από μια εταιρείες, οι τιμές πέφτουν. Τώρα, αν θέλει κάποιος μπορεί να το αμφισβητήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει κάθε μέρα τη φράση «λεφτά υπάρχουν», δεν κάνουν τίποτα άλλο. Ας θυμηθούν οι Έλληνες το «λεφτά υπάρχουν» και πού πήγαν μετά και ας τον πιστέψουν».
Απαντώντας, τέλος, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο επιστράτευσης, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε: «Οπωσδήποτε θα κάνουμε αυτό, το οποίο πρέπει, για να διασφαλίσουμε το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον της Ελλάδας. Μας επισκέπτονται ξένοι και έρχονται εδώ για να αφήσουν τα λεφτά τους. Δεν είναι μόνο ο κ. Φωτόπουλος στη ΔΕΗ, να είμαι δίκαιη... Υπάρχουν 20 σωματεία, δεν είναι όλοι το ίδιο. Θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κάνουν σαμποτάζ κατά της πατρίδας τους... Μην προσωποποιούμε όλους τους συνδικαλιστές στον κ. Φωτόπουλο, δεν είναι όλοι το ίδιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης