Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος) – Χρονογράφος σε εφημερίδα μειωμένης εγκυρότητας

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος) – Χρονογράφος σε εφημερίδα μειωμένης εγκυρότητας
Άλλος ο ρόλος του κυβερνητικού εκπροσώπου, αναφέρεται
Χρονογράφο σε εφημερίδα μειωμένης εγκυρότητας χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, σε ανακοίνωση - απάντηση στις δηλώσεις της σχετικά με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της ΔΕΗ από το Αμύνταιο.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «κάποια στιγμή η κ. Βούλτεψη πρέπει να συνειδητοποιήσει πως είναι διαφορετικός ο ρόλος του κυβερνητικού εκπροσώπου από αυτόν του χρονογράφου σε εφημερίδα μειωμένης εγκυρότητας».
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα η κ. Βούλτεψη είχε αναφέρει σχετικά με την ομιλία του κ. Τσίπρα ότι «Βελουχιώτης θέλησε να ντυθεί σήμερα ο κ. Τσίπρας, αλλά του βγήκε σε... Φωτόπουλο», για να προσθέσει ότι «μετά την ήττα του στις επιτροπές πόλης, όπου παρέδωσε στον βασικό του εσωκομματικό αμφισβητία, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να… βγει στο βουνό! Και από το Αμύνταιο επανέλαβε το "λεφτά υπάρχουν", διακηρύσσοντας επί λέξει ότι οι μισθοί και οι συντάξεις μπορούν να αποκατασταθούν εύκολα».
«Μιλάμε για την επιτομή του λεφτά υπάρχουν που στην περίπτωση της ΔΕΗ συνοψίζεται στην εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ακριβή επανάληψη συγκεκριμένης φράσης που η κα. Κατσέλη είχε το 2009 χρησιμοποιήσει για τον ΟΤΕ», επισήμανε η κ. Βούλτεψη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης