Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης (Ποτάμι) – Θα είχαμε ήδη παρουσία στη Βουλή αν το θέλαμε

Στ. Θεοδωράκης (Ποτάμι) – Θα είχαμε ήδη παρουσία στη Βουλή αν το θέλαμε
Να επιλεγεί προσωπικότητα που να ενώνει την Ελλάδα, ανέφερε σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
Την άποψη ότι αν το Ποτάμι το ήθελε, θα είχε ήδη παρουσία στη Βουλή, εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, προσθέτοντας μάλιστα ότι θα είχε περισσότερους από δύο ή τρεις βουλευτές.
Ωστόσο, όπως επισήμανε, δεν θα ήταν ηθικά πρέπον από τη στιγμή που δεν έχει κατέβει στις εκλογές, να έχει βουλευτές.
Ερωτηθείς σχετικά με υφιστάμενους βουλευτές που συνομιλούν με το Ποτάμι σημείωσε ότι τους ενώνουν κοινοί προβληματισμοί, ενώ κληθείς να σχολιάσει αν θεωρεί δικούς του τους κ. Τατσόπουλο και Ψαριανό, σημείωσε ότι ο καθένας έχει τη δική του πολιτική ευθύνη.
Όσον αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση από την παρούσα Βουλή και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να επιλεγεί μια προσωπικότητα που να ενώνει την Ελλάδα και «όχι να βγάλουμε κάποιον από τα κομματικά ντουλάπια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς σχετικά με τις κυβενητικές συμμαχίες ανέφερε ότι αυτό θα το καθορίσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, προσθέτοντας μάλιστα ότι θα πρέπει να επιλέξει κάποιον που θα «ισορροπήσει είτε τις ακρότητες της Ν.Δ. είτε τις ακρότητες του ΣΥΡΙΖΑ».
Τέλος, τόνισε ότι στο κόμμα του δεν «λιγουρεύονται» καρέκλες και δεν θα κάνουν συζητήσεις κάτω από τα τραπέζια, ενώ οι όποιες συνεργασίες θα κριθούν βάσει των απόψεων των κομμάτων επί των απόψεων και προτεραιοτήτων του Ποταμιού κατά την προεκλογική περίοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης