Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στ.Θεοδωράκης - Το Ποτάμι δεν είναι με όλους, ούτε λιγουρεύεται καρέκλες

Στ.Θεοδωράκης - Το Ποτάμι δεν είναι με όλους, ούτε λιγουρεύεται καρέκλες
"Φτιάξαμε το κίνημα-Δούρειος Ίππος για να μπουν νέοι άνθρωποι στο απόρθητο αραχνιασμένο κάστρο"
Τους λόγους για τους οποίους ίδρυσε το Ποτάμι παρουσίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο πρώτο συνέδριο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στο τεχνολογικό πάρκο του Λαυρίου.
«Ιδρύσαμε το Ποτάμι για να αλλάξουμε την ξύλινη ατζέντα της δημόσιας σφαίρας, για να φέρουμε την μεγάλη αλλαγή, που δεκαετίες εξαγγέλλεται και ποτέ δεν έρχεται, για να διορθώσουμε την πορεία της πατρίδας, να ανασυγκροτήσουμε το παραγωγικό μας μοντέλο, την εργασία και την παιδεία, για την οποία όλοι μιλούν, αλλά όλοι ξεχνούν, για να αποδώσουμε Δικαιοσύνη» είπε από το βήμα του συνεδρίου.
«Το Ποτάμι δεν είναι με όλους, ούτε λιγουρεύεται καρέκλες. Αν κάποιοι θέλουν την βοήθεια μας θα πρέπει να ξέρουν ότι έχουμε και θέσεις και αξίες» πρόσθεσε.
«Δεν θέλουμε κενές περιεχομένου διακηρύξεις, θέλουμε ριζοσπαστικές, αποτελεσματικές πολιτικές» τόνισε και υπογράμμισε ότι οι προτάσεις του κόμματος θα πηγάζουν από αρχές και αξίες και θα συμβάλουν στον διάλογο.
Ακόμη μιλώντας για το Ποτάμι είπε: «Φτιάξαμε το κίνημα-Δούρειος Ίππος για να μπουν νέοι άνθρωποι στο απόρθητο αραχνιασμένο κάστρο. Να συναντηθούμε με πολιτικούς που έχουν τολμήσει να διαφοροποιηθούν. Πρόσωπα με γνώση και ικανότητα, που είναι έτοιμα να δώσουν τη μάχη πραγματικών μεταρρυθμίσεων χωρίς φοβίες και επαρχιωτισμούς. Γιατί αυτό που σήμερα προέχει είναι μια ισχυρή πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης