Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σ. Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος) - Πρωτοφανής πολιτικός καιροσκοπισμός η στάση ΣΥΡΙΖΑ για τη Σύνοδο Κορυφής

Σ. Βούλτεψη (κυβ. εκπρόσωπος) - Πρωτοφανής πολιτικός καιροσκοπισμός η στάση ΣΥΡΙΖΑ για τη Σύνοδο Κορυφής
Για τον κ. Τσίπρα και το κόμμα του, ο «σεβασμός στη δημοκρατική διαδικασία» ισχύει όποτε βολεύει τις δικές τους κομματικές επιδιώξεις
Για πρωτοφανή «πολιτικό καιροσκοπισμό» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή τα σχόλια του κόμματος τη αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη Σύνοδο Κορυφής.
Ειδικότερα η κ. Βούλτεψη τονίζει ότι «την ώρα που ο πρωθυπουργός εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και λαμβάνει τα συγχαρητήρια όλων των Ευρωπαίων ηγετών μια από τις πιο επιτυχημένες προεδρίες, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει μονότονα να επιτίθεται στους Ευρωπαίους εταίρους μας».
Σημείωνεται ότι στο σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ είχε, μεταξύ άλλων επισημάνει ότι ο πρωθυπουργός παρουσιάζεται στη Σύνοδο ως σύμμαχος της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ και του υποψήφιου για την προεδρία της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
«Επανερχόμενος σε προσωπικές αναφορές και πριν ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα το Κείμενο των Συμπερασμάτων, που περιλαμβάνει σημαντικές πρόνοιες για τα μεγάλα κοινωνικά θέματα της ανάπτυξης, της ανεργίας και της παράνομης μετανάστευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τις ίδιες μονότονες και άνευ περιεχομένου «καταγγελίες» αναφέρει η κ. Βούλτεψη.
Μάλιστα υπενθυμίζει ότι «ο ίδιος ο κ. Τσίπρας είχε ταχθεί υπέρ... της υποψηφιότητας Γιούνκερ».
«Όπως φαίνεται, για τον κ. Τσίπρα και το κόμμα του, ο «σεβασμός στη δημοκρατική διαδικασία» ισχύει κατά περίπτωση και όποτε βολεύει τις δικές τους κομματικές επιδιώξεις. Είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε άλλη μια έκφραση πρωτοφανούς πολιτικού καιροσκοπισμού» καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης