Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ) – Υπέρ της συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ – Τέλειωσε η εποχή του δικομματισμού

Μ. Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ) – Υπέρ της συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ – Τέλειωσε η εποχή του δικομματισμού
Θα πρέπει να βλέπουμε τα άλλα κόμματα, όχι σαν τον διάβολο, αλλά σαν πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες θα συνεργαστούμε, τόνισε
Υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μαρία Ρεπούση, επισημαίνοντας ότι το κόμμα θα πρέπει να στραφεί τόσο προς την Κεντροαριστερά όσο και προς την Αριστερά.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, «λέμε ότι θα πάρουμε μέρος στον διάλογο για τη συγκρότηση του ενδιάμεσου χώρου της Κεντροαριστεράς και ταυτόχρονα θα ανοίξουμε διάλογο με το χώρο της Αριστεράς, διότι βλέπουμε μπροστά και θεωρούμε ότι οποιαδήποτε πολιτική πρόταση θα πρέπει να εμπεριέχει και το στοιχείο της κυβερνησιμότητας της χώρας».
Πρόσθεσε δε, ότι «κοιτάμε και προς την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που αυτή τη στιγμή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» και επισήμανε ότι τέτοιες συμφωνίες και συμμαχίες είναι απαραίτητες, καθώς «τελείωσε η εποχή του μονοκομματισμού και θα πρέπει να βλέπουμε τα άλλα κόμματα όχι σαν το διάολο, αλλά σαν πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες θα συνεργαστούμε σε επιμέρους ή και σε πολλά ζητήματα».
Ερωτηθείσα σχετικά με την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και την πρόσκληση σχετικά με το θέμα της ΔΕΗ διαχώρισε τη θέση του κόμματός της από την προσέγγιση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, επισημαίνοντας ότι «η θέση μας για τη ΔΕΗ είναι σαφής και είμαστε κατά της ιδιωτικοποίησης. Όμως, όταν απευθύνεις πρόσκληση σε ένα κόμμα, κατ’ αρχήν σε ποιους άλλους την απευθύνεις; Δεν υπάρχει πίνακας αποδεκτών. Εμείς, για παράδειγμα, δεν έχουμε απολύτως καμία σχέση με τους ΑΝΕΛ, και σε σχέση με τη φυσιογνωμία μας την πολιτική και, αν θέλετε, και σε σχέση με τη γενικότερη πολιτική μας συμπεριφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης