Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης: Ταπεινωτικό το… 1% - Δύσκολη η κατάσταση για τη ΔΗΜΑΡ

Λυκούδης: Ταπεινωτικό το… 1% - Δύσκολη η κατάσταση για τη ΔΗΜΑΡ
Απαισιόδοξος ο βουλευτής Επικρατείας
Εξαιρετικά απαισιόδοξος για το μέλλον της ΔΗΜΑΡ εμφανίστηκε ο Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος προανήγγειλε την απουσία του από το συνέδριο του Σεπτεμβρίου.
Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δεσμεύτηκε πως θα δώσει σκληρή μάχη για το κεντροαριστερό χώρο «γιατί έτσι όπως είναι σήμερα η ΔΗΜΑΡ είναι εξαιρετικά δύσκολο να λέω για αισιόδοξες προοπτικές-σε μια κατεύθυνση που θα μπορέσει να του δώσει μια καινούρια δυνατότητα να παρέμβει».
«Το 1% είναι ένα ποσοστό ταπεινωτικό για τη ΔΗΜΑΡ. Είναι θέμα να αναζητήσουμε υπαρξιακού χαρακτήρα δυνατότητες για το κόμμα και όχι μόνο καλών ή κακών πολιτικών. Να δούμε αν και πόσο μπορούμε να είμαστε μια υπαρκτή πολιτική δύναμη» διαμήνυσε εν συνεχεία, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.
Όσον αφορά το «Ποτάμι», στο οποίο εξέφρασε μία ιδιαίτερη προτίμηση, τόνισε πως «ένας ενδιαφέρων και πολύ φιλικός χώρος» και ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάει, αλλά «πρέπει να προσδιορίσει ακριβώς το πολιτικό του στίγμα». «Εχω πραγματικά ειλικρινά αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης απέναντι στους καλούς φίλους του Ποταμιού» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης